Keukenkastjes spuiten Utrecht

Wilt u, tijdens uw keukenrenovatie, ook uw keukenkastjes verven? In Utrecht zijn we als interieur- en meubelspuiterij u graag van dienst, maar dan niet om ze te verven, maar om ze over te spuiten. We hebben jarenlange ervaring met keukens spuiten en zorgen voor een hoog afwerkingsniveau. Keukenkastjes schilderen of keukendeurtjes verven met de kwast? Begin er niet aan, maar laat u verrassen door de talloze mogelijkheden en toepassingen die wij u kunnen bieden.

Interieur keuken spuiten

Voor een strak en perfect uiterlijk kiest u natuurlijk voor een meubelspuiter. Het interieur van uw keuken spuiten in plaats van uw keuken verven is overal in Utrecht aan ons toevertrouwd. Met onze achtergrond als spuiter van autolakken, staan wij garant voor het allerbeste resultaat. Keukenkastjes of keukendeurtjes spuiten in elke gewenste kleur, glansgraad en stijl, dat is wat u zoekt en waar wij voor staan.

Keuken renoveren, keukens spuiten

Om uw keuken te renoveren kunt u werkelijk alle objecten en het meubilair dat onderdeel uitmaakt van uw keuken door ons laten behandelen. Het interieur van keukens spuiten is onze specialiteit. Keukenkastjes kunt als nieuw weer over laten spuiten. Dit geldt ook ook voor uw tafels, deuren en alle andere objecten in uw keuken die een verflaagje kunnen gebruiken. Een complete keukenrenovatie kan niet zonder het nodige spuitwerk om alles weer als nieuw eruit te laten zien.

Keukens spuiten in Utrecht

Wilt u ook uw keukenkastjes verven of verschillende meubels en objecten in uw keuken verven, dan geeft overspuiten het mooiste resultaat. Vraag om advies of een offerte aan. Bij een keuken renoveren is meer mogelijk dan u denkt. Mail de foto’s van de te spuiten objecten door en gebruik daarbij onze handige kleurenwaaier, zodat we samen daarna de verschillende opties kunnen bespreken.

Keukenkastjes overspuiten Utrecht
Keukentafel overspuiten Utrecht